Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

συστήματα ενημέρωση μόνωσης Μονωτεχνική

η εταιρία μόνωσης ΜονωΤεχνική ξανά μαζί για 44 έτη, σας ενημερώνει ότι, από τις 21/1/2014 ανοίγουμε μετά το 15 ήμερο λόγω εορτών, καλή χρονιά χωρίς πετρέλαιο

www.monotechniki.gr

 Η εταιρία μόνωσης ΜονωΤεχνική Μόνωση μοιράστηκε για την απόλυτη ενημέρωση σας σύστημα μονώσης αρχικά:
Η εξωτερική θερμομόνωση είναι ένα θέμα αυξανόμενης σημασίας στην σύγχρονη εποχή κλιματικής αλλαγής ξαι αυξημένου κόστους καυσίμου.Τα θετικά αποτελέσματα ενός συστήματος μόνωσης στην ποιότητα ζωής των κατοίκων και τα μελλοντικά ενεργειακά κόστη.
-Μειώνει τις δαπάνες θέρμανσης και ψύξης,
-Βελτιώνει την άνεση διαβίωσης
-Αυξάνει σημαντικά την αξία της ιδιοκτησίας
Η ΜονωΤεχνική έχει σύγχρονες Ευροπαϊκές Τεχνικές Πιστοποιήσεις,καθώς επίσης όλα τα μονωτικά υλικά είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα αντίστοιχα πρότυπα.www.monotechniki.gr.
Eνα καλά μονωμένο σπίτι καταναλώνει λιγότερη ενέργεια και εξοικονομει κόστος θέρμανσης και ψύξης.Η εξωτερική θερμομόνωση προσφέρει την ευκολότερη και αξιόπιστη λύση για τη βέλτιστη απόδοση της μόνωσης.Αυτή η δοκιμασμένη λύση θερμικής αναβάθμισης έχει χρησημοποιηθεί με επιτυχία σε πολλά κτίρια στην πολυετή πορεία μας.Είναι ιδανική για παλιά.νέα κτίρια, μονοκατοικίες, διαμερίσματα, και επαγγελματικά κτίρια.ΣΏΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΜΌΝΩΣΗ ΖΕΣΤΑΘΕΊΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΜΕ 49% ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΑΠΌ ΤΑ ΈΞΟΔΑ ΠΕΤΡΑΛΑΊΟΥ, ΑΕΡΊΟΥ, ΡΕΎΜΑΤΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΚΕΡΔΊΖΕΤΕ ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΊΖΕΤΕ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΣΑΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΈΣ ΣΥΝΘΉΚΕΣ, ΑΠΌ ΚΡΎΟ, ΥΓΡΑΣΊΑ, ΜΟΎΧΛΑ ΕΓΓΥΗΜΈΝΑ ΜΕ Π.Ε.Α. ΜΟΝΩΤΕΧΝΙΚΉ Η ΣΩΣΤΉ ΕΠΙΛΟΓΉ ΓΙΑ ΣΊΓΟΥΡΑ ΚΈΡΔΗ ΚΑΛΈΣΤΕ ΜΑΣ ΤΏΡΑ ΝΑ ΚΕΡΔΊΣΕΤΕ ΤΑ ΜΙΣΆ ΛΕΦΤΆ ΤΩΝ ΕΞΌΔΩΝ ΘΈΡΜΑΝΣΗΣ 2310870292,2310305574,2310847884Eνα καλά μονωμένο σπίτι καταναλώνει λιγότερη ενέργεια και εξοικονομει κόστος θέρμανσης και ψύξης.Η εξωτερική θερμομόνωση προσφέρει την ευκολότερη και αξιόπιστη λύση για τη  βέλτιστη απόδοση της μόνωσης.Αυτή η δοκιμασμένη λύση θερμικής αναβάθμισης έχει χρησημοποιηθεί με επιτυχία σε πολλά κτίρια στην πολυετή πορεία μας.Είναι ιδανική για παλιά.νέα κτίρια, μονοκατοικίες, διαμερίσματα, και επαγγελματικά κτίρια.Στην ΜονωΤεχνική διαθέτουμε εξιδίκευση στην θερμομόνωση.Οι τεχνικοί μας προτείνουν την πιο κατάλληλη και οικονομική θερμομόνωση με γνώμονα την ποιότητα, αποτελεσματικότητα και την δειάρκεια εφόρου ζωής.Χρησιμοποιούμε τα πλέον αξιόπιστα θερμομονωτικά υλικά που σε συνδυασμό με την εμπειρία και τα δικά μας εξειδικευμένα συνεργεία μόνωσης εξασφαλίζουν την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και την άνετη διαβίωση χειμώνα καλοκαίρι απαλαγμένοι πλέον με θερμομόνωση από κρύο, υγρασία, μούχλα και ζέστη.Η εξωτερική θερμομόνωση (θερμοπρόσωψη, συμβατή μόνωση δώματος και ανεστραμμένη στέγη) έχει στόχο την μείωση στο ελάχιστο των εξόδων θέρμανσης καθημερινά χειμώνα καλοκαίρι, επίσης πετυχαίνουμε την εξωτερική ανακαίνηση της κατοικίας μας,αυξάνουμε τον χρόνο ζωής του ακινήτου προστατεύοντας το απο εξωτερικές έντονες θερμικές καταπονήσεις, όπως χιονοπτώσεις, βροχοπτώσεις, υψηλή ηλιοφάνεια όλες τις απότομες θερμοκρασιακές αλλάγες.


Ως Θερμομόνωση ορίζεται ως η μείωση των αποτελεσμάτων ποικίλων διαδικασιών μεταφοράς θερμότητας μεταξύ αντικειμένων, τα οποία βρίσκονται σε θερμική επαφή ή σε απόσταση ικανή για επίδραση από ακτινοβολία.
Θερμότητα είναι η ενέργεια που μεταφέρεται εξαιτίας της διαφοράς θερμοκρασίας . Η θερμότητα μεταφέρεται από το σώμα υψηλότερης θερμοκρασίας προς το σώμα χαμηλότερης θερμοκρασίας. Η μεταφορά θερμότητας σταματά όταν εξισώνονται οι θερμοκρασίες των σωμάτων . Αυτό ονομάζεται θερμική ισορροπία. Η θερμότητα που μεταφέρεται σ’ ένα σώμα εξαρτάται από την μάζα του, το είδος του υλικού και από την μεταβολή της θερμοκρασίας του.
Στόχος των θερμομονωτικών υλικών σε ένα κτίριο είναι να μειώσουν τη θερμική ροή μεταξύ σωμάτων ή χώρων που βρίσκονται σε διαφορετική θερμοκρασία. Η θερμομόνωση μειώνει τη μεταφορά θερμότητας από αγωγή ή ακτινοβολία, εμποδίζοντας ή αντανακλώντας και όχι απορροφώντας την ενέργεια.
Στις κτιριακές κατασκευές τα θερμομονωτικά υλικά χαρακτηρίζονται από την τιμή του U-value (θερμοπερατότητα). Πρόκειται για την τιμή που χρησιμοποιείται για να δώσει την αποτελεσματικότητα διαφόρων μονωτικών υλικών με διάφορα πάχη. Είναι η θερμική αντίσταση ενός m2 υλικού συγκεκριμένου πάχους εκφράζει τη ροή θερμότητας που προκαλείται από τη διαφορά θερμοκρασίας.
Σημαντικός και αποτελεσματική κατασκευαστική λύση είναι και η εξωτερική θερμομόνωση.
Εξωτερική θερμομόνωση
Eεξωτερική θερμομόνωση ορίζεται ένα σύστημα στο οποίο η µόνωση δεν διακόπτεται στα σημεία ένωσης των διαφορετικών δοµικών στοιχείων. Η θερµοπρόσοψη εφαρµόζεται από τη δεκαετία του 1960 στην Δυτική και Κεντρική Ευρώπη, προσφέροντας ιδιαίτερη ευελιξία στην κατασκευή καθώς το θερµοµονωτικό υλικό τοποθετείται στην εξωτερική επιφάνεια του κτιρίου, µετά την αποπεράτωση των εργασιών κατασκευής της τοιχοποιίας και αποτελώντας την πλέον αποτελεσµατική λύση για την αναδροµική θερµοµόνωση υφιστάµενων κτιρίων.
Στην εφαρμογή της θερµοπρόσοψης µπορούν να χρησιµοποιηθούν η διογκωµένη πολυστερίνη, η εξηλασµένη πολυστερίνη και ο πετροβάµβακας.ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΆΛΩΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

ΑΥΞΉΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΉΣ

ΑΥΞΉΣΤΕ ΤΗΝ ΑΞΊΟΥ ΤΟΥ ΑΚΙΝΉΤΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΜΗ ΑΠΛΑ ΚΑΛΈΣΤΕ ΜΑΣ 2310305574 ΜονωΤεχνική

α. Θερμομονωτικές πλάκες εξηλασμένου πολυστυρενίου , (συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας λ = 0,031 W/mK), διαστάσεων 600*1250mm και πάχους 80 mm, με περιμετρική διαμόρφωση ακμών (πατούρα), και εφαρμοσμένες σε επίπεδη, στεγνή και καθαρή επιφάνεια. Οι πλάκες τοποθετούνται σταυρωτά (σε διάταξη διακοπτόμενου κατακόρυφου αρμού) και κολλιούνται στην εξωτερική τοιχοποιία με ινοπλισμένη, τσιμεντοειδούς βάσης κόλλα με ολίσθηση ≤ 0,5mm και πρόσφυση ≥ 2,00 N/mm2 , ενισχυμένη με πολυμερή συστατικά (ρητίνες), σε κατανάλωση 6,0 – 8,0 kg/m2, αναλόγως του υποστρώματος. Μετά την κόλληση, οι πλάκες στερεώνονται μηχανικά με βύσματα 8 / 60 x 115 με πλαστική καρφίδα ή και 8 / 60 x 115 με μεταλλική καρφίδα σε βάθος αγκύρωσης μεγαλύτερο των 3 cm και κατανάλωση 6 βύσματα ανά m2. Οι αρμοί των πλακών πρέπει να μένουν ενωμένοι.
β. Επίστρωση βασικού επιχρίσματος, με ολίσθηση ≤ 0,5mm και πρόσφυση ≥ 2,00 N/mm2, σε κατανάλωση 4,0 - 4,5 kg/m2/3mm πάχος επιχρίσματος.
γ. Αντιαλκαλικό υαλόπλεγμα ενίσχυσης, βάρους 161 gr/m2, ±10 % κατά DIN 53854, πλάτους 100cm με άνοιγμα καρέ 3,5 x 4,0 mm. Η επικάλυψη στα σημεία ένωσης θα είναι τουλάχιστον 10 cm. Το πλέγμα θα εγκιβωτίζεται μέσα στη στρώση του βασικού επιχρίσματος όσο ακόμη είναι νωπό. Προβλέπεται πρόσθετη ενίσχυση πλέγματος (διπλό πλέγμα) σε σημεία όπως η βάση και οι γωνίες του κτιρίου καθώς και οι ακμές και γωνίες των ανοιγμάτων.
δ. Επικάλυψη τελικού επιχρίσματος με στρώση έτοιμου υδατο-απωθητικού, ακρυλικού σοβά, με αδρανές διαβαθμισμένης κοκκομετρίας λευκού ή έγχρωμου, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της μελέτης, σε καταναλώσεις περίπου 1,8kg/m2/1mm, 2,7kg/m2/1,5mm, 2,3 - 3,2kg/m2/2mm και 3,5 – 5,0 kg/m2/2mm πάχος επιχρίσματος. Πριν την επίστρωση του τελικού επιχρίσματος το υπόστρωμα πρέπει να ασταρώνεται με ειδικό αστάρι.

-Εξαλείφουμε απολύτως προβλήματα μούχλας και υγροποιήσης ριζικά.

-Κερδίζοντας εώς και 50% εξοικονόμηση πετρελαίου αερίου τον χειμώνα και Δ.Ε.Η. το καλοκαίρι.

-Παρέχουμε μονώσεις που όχι μόνο δεν επιβαρύνουν τις κατασκευές αλλά αυξάνουν και το κόστος της κατοικίας σας.

-Εξασφαλίζοντας το Π.Ε.Α. Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης.

-Απλή, γρήγορη, άμεση θερμομόνωση εφαρμογή εκάστοτε συστήματος μόνωσης με ιδιαίτερη προσοχή σε ειδικά σημεία.

-Διαφορά θερμοκρασίας εώς και 10 βαθμούς C χειμώνα καλοκαίρι.

-Οικονομική μόνωση,εύκολη σε εφαρμογή.

Η θωράκηση των σπιτιών σας με εξωτερική θερμοπρόσωψη είναι επένδυση που σας αποφέρει άμεσα πολλαπλά οφέλη.Σημαντική εξοικονόμηση πετρελαιου και ρευματος χειμώνα καλοκαίρι αλλά και άνετη διαβίωση καθώς λύνλουμε οριστικά το πρόβλημα της μούχλας και της υγροποιήσης τοίχων ,δαπέδου και ταράτσας.Η λειτουργία και οι ιδιετερότητες του σπιτιού, αλλά κυρίως η υγεία και η άνεση των ενοίκων κερδίζοντας καθημερινά ευρώ πρέπει να το λαμβάνουμε υπόψη για θερμομονοτική επέμβαση.Η εταιρεία μας εφαρμόζει με επιτυχία την Θερμομόνωση η οποία συμμορφώνεται πλήρως με οδηγίες τοθ ΚΕΝΑΚ και αποδίδει άριστα αποτελέσματα.

-παρέχουμε υπηρεσίες ενεργειακής αναβάθμησης και συμμετοχή στο πρόγγραμμα εξοικονομώ κατ'οικων.

-με την εφαρμογή της θερμομόνωσης θερμοπρόσωψης,εξαλείφονται η πιθανότητα συμπυκνήσεων και δημιουργίας μούχλας, εξασφαλίζοντας έτσι ένα υγιεινό περιβάλον διαβίωσης και δραστηριοτήτων σας στο σπίτι.

-Αμέσως καταλαβένετε την αίσθηση θερμικής άνεσης.

-Οικονομία χρημάτων καθημερινά και γρήγορη απόσβεση της αρχικής δαπάνης θερμομόνωσης.

-Με την σωστή υπεύθυνη εφαρμογή του συστήματος μόνωσης ΚΕΛΥΦΟΣ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΩΨΗΣ ΣΥΜΒΑΤΗΣ ΜΟΝΩΣΗΣ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗΣ η εξοικονόμηση χρημάτων μπορεί να ξεπεράσει το 50% των λογαριασμών για θέρμανση και κλιματισμό.

-Γραπτή εγγύηση αποτελεσματικότητας και αντοχής στον χρόνο.ΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΟΝΩΤΕΧΝΙΚΗ Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

Μονώστε οικονομικά και αποτελεσματικά απο το 1968!Τυχαίο?Δεν νομίζουμε.Φροντίζουμε!Σας ευχαριστούμε διότι εσείς, τα έργα μας αποτελλούν την καλυτερη διαφήμηση της ΜονωΤεχνικής
<iframe src="https://docs.google.com/file/d/0BzWwSpu60Hz7bG0yM1hNbEJVOTQ/preview" width="640" height="480"></iframe><iframe src="https://docs.google.com/file/d/0BzWwSpu60Hz7bG0yM1hNbEJVOTQ/preview" width="640" height="480"></iframe>

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

εταιρεία μόνωσης ΜονωΤεχνική

ΜονωΤεχνική
Μονώσεις - Μονωτικά
Παπαναστασίου 209
2310305574,847884
Τ.Κ.54250


Κύριοι,
η εταιρεία μόνωσης ΜονωΤεχνική με έδρα την Θεσσαλονίκη έχει πολυετή δράση στον τομέα της μόνωσης κα8ώς ιδρύθηκε το 1968,μετά από τόσα χρόνια πετυχημένης ανοδικής πορείας βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση με τεχνογνωσία, εμπειρία και δουλιά να ανάλαμβάνουμε παντός τύπου μόνωση.ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ μόνωσης από ψύχος, υγρασία, θερμότητα, μούχλα, ενεργειακής απόδοσης, σωληνώσεων, βιομηχανικές, υπογείων, πιλωτής, πάντα εγγυημένα καθώς επίσης πιστοποιημένα σύμφωνα με τον ΚΕΝΑΚ όπως CE, ELOT EN ISO 9001, DIN ένγραφα.Οσο για τις τιμές απλά καλέστε μας.
Επίσης εκτός από μονώσεις με ασυναγώνιστες τιμές εμπορευόμαστε χονδρική-λιανική μονωτικά υλικά έχοντας όλες τις αντιπροσωπείες κορυφέων Βιομηχανιών παρέχουμε πρώτο χέρι στην αγορά μονωτικά όπως ασφαλτόπανα, πίσσα, φελιζόλ, εξηλασμένη πολυστερίνη, πολυεστέρα, μονωτικό καουτσούκ ταρατσών , υπέρλευκο μονωτικό τοίχου, σιλικόνες, κόλλες, ηχομονωτικά, κ.α. όσο για τιμές απλά καλέστε μας 2310305574., monosi-monotika.gr, monosi.insulation@gmail.comΗ εξωτερική θερμομόνωση είναι ένα θέμα αυξανόμενης σημασίας στην σύγχρονη εποχή κλιματικής αλλαγής ξαι αυξημένου κόστους καυσίμου.Τα θετικά αποτελέσματα ενός συστήματος μόνωσης στην ποιότητα ζωής των κατοίκων και τα μελλοντικά ενεργειακά κόστη.
-Μειώνει τις δαπάνες θέρμανσης και ψύξης,
-Βελτιώνει την άνεση διαβίωσης
-Αυξάνει σημαντικά την αξία της ιδιοκτησίας
Η ΜονωΤεχνική έχει σύγχρονες  Ευροπαϊκές Τεχνικές Πιστοποιήσεις,καθώς επίσης όλα τα μονωτικά υλικά είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα αντίστοιχα πρότυπα.www.monotechniki.gr.Η εξωτερική θερμομόνωση είναι ένα θέμα αυξανόμενης σημασίας στην σύγχρονη εποχή κλιματικής αλλαγής ξαι αυξημένου κόστους καυσίμου.Τα θετικά αποτελέσματα ενός συστήματος μόνωσης στην ποιότητα ζωής των κατοίκων και τα μελλοντικά ενεργειακά κόστη.
-Μειώνει τις δαπάνες θέρμανσης και ψύξης,
-Βελτιώνει την άνεση διαβίωσης
-Αυξάνει σημαντικά την αξία της ιδιοκτησίας
Η ΜονωΤεχνική έχει σύγχρονες  Ευροπαϊκές Τεχνικές Πιστοποιήσεις,καθώς επίσης όλα τα μονωτικά υλικά είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα αντίστοιχαπρότυπα.www.monotechniki.gr.
Eνα καλά μονωμένο σπίτι καταναλώνει λιγότερη ενέργεια και εξοικονομει κόστος θέρμανσης και ψύξης.Η εξωτερική θερμομόνωση προσφέρει την ευκολότερη και αξιόπιστη λύση για τη  βέλτιστη απόδοση της μόνωσης.Αυτή η δοκιμασμένη λύση θερμικής αναβάθμισης έχει χρησημοποιηθεί με επιτυχία σε πολλά κτίρια στην πολυετή πορεία μας.Είναι ιδανική για παλιά.νέα κτίρια, μονοκατοικίες, διαμερίσματα, και επαγγελματικά κτίρια.

Eνα καλά μονωμένο σπίτι καταναλώνει λιγότερη ενέργεια και εξοικονομει κόστος θέρμανσης και ψύξης.Η εξωτερική θερμομόνωση προσφέρει την ευκολότερη και αξιόπιστη λύση για τη  βέλτιστη απόδοση της μόνωσης.Αυτή η δοκιμασμένη λύση θερμικής αναβάθμισης έχει χρησημοποιηθεί με επιτυχία σε πολλά κτίρια στην πολυετή πορεία μας.Είναι ιδανική για παλιά.νέα κτίρια, μονοκατοικίες, διαμερίσματα, και επαγγελματικά κτίρια.
www.monotechniki.gr,
http://youtu.be/pvcVMnmhIbw